اما روانشناسان و سایر پژوهشگران بازار، چگونه رفتار مردم را پیش‌بینی می‌کنند؟ برای درک بهتر ترجیح‌های مصرف کننده، چند تکنیک پژوهش مختلف وجود دارد. یکی از این تکنیک‌ها، گروه کانونی است. در این روش، گروهی از افراد جمع می‌شوند و افکار و عقایدشان را در مورد محصولات یا خدمات، مطرح می‌کنند.

برای نمونه شرکتی را در نظر بگیرید که قصد دارد برند جدیدی از نوشابه را به بازار عرضه کند. ممکن است که نمایندگان این شرکت از شرکت‌کنندگان در گروه کانونی، در مورد علایق و چیزهایی که دوست ندارند و دلیل مصرف یا عدم مصرف نوشابه، سؤالاتی بپرسند. سپس شرکت، از پاسخ‌های داده شده توسط مصرف کنندگان احتمالی (یعنی شرکت‌کنندگان در پژوهش) برای تولید محصولی استفاده می‌کند که مردم تمایل بیشتری به خرید آن داشته باشند.

گاهی پژوهشگران، برای دستیابی به مخاطبان گسترده‌تر، در مورد محصولات یا خدماتی خاص از نظرسنجی‌هایی استفاده می‌کنند. در مقایسه با تکنیک گروه کانونی، استفاده از این نظرسنجی‌ها موجب می‌شود تا نظرات افراد بیشتری را به‌دست آوریم و به مصرف کنندگان بیشتری دسترسی داشته باشیم. برای نمونه، گاهی در حین گشت و گذار در وب، ناگهان صفحه‌ی پاپ‌آپی باز می‌شود که از شما می‌خواهد تا به نظرسنجی کوتاهی پاسخ بدهید. شرکت‌ها اغلب، بر اساس نوع مطالبی که در اینترنت مشاهده می‌کنید، این نظرسنجی‌ها را در اختیار شما قرار می‌دهند تا در مورد گرایش‌ها و ترجیح‌های شما، اطلاعاتی به‌دست بیاورند. آنها با این کار می‌توانند از محصولاتی که برای خرید آنها تمایل بیشتری دارید آگاه شوند و برای فروش محصولات‌شان، شما را هدف قرار بدهند.

 

کلمات کليدي :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.