۱. جبران خسارت بدنی زیاندیدگان حوادث رانندگی: مهمترین هدف از ایجاد صندوق تامین، جبران خسارت بدنیِ آن دسته از زیاندیدگانی است که بر اثر حوادث ناشی از رانندگی دچار خسارت شدهاند و از طریق سیستم بیمهای امکان دریافت غرامت ندارند.
۲. حمایت مالی از رانندگان و دارندگان اتومبیل مسئول حادثه درمقابل دعاوی مطالبهی دیه از سوی زیاندیدگان؛ صندوق با امداد مسئولان حادثه و خانوادههای آنها که اغلب از اقشار کمبضاعت جامعه هستند و ارائهی تسهیلات بلندمدت بدون بهره به آنان از ورود فشار مالی به آنها و زندانی شدن سرپرست خانواده به دلیل عدم توانایی در پرداخت دیهی زیاندیده، جلوگیری مینماید.
۳. جلوگیری از اطالهی دادرسی: پس از وقوع سانحهی رانندگی، درصورتی که وسیله نقلیهی مسبب حادثه دارای بیمهی اجباری شخص ثالث باشد، زیاندیده با استفاده از پوشش بیمهای مذکور، نسبت به دریافت غرامت خود اطمینان مییابد؛ اما درصورت فقدان بیمهی مذکور یا عدم شناسایی مسئول حادثه، تنها راه احقاق حق زیاندیده، اقامهی دعوای حقوقی یا اعلام شکایت کیفری است. یکی از اهداف صندوق، کوتاه کردن روند دادرسی و کاستن از پروندههای قضایی مذکور است.
۴. کمکرسانی سریع به زیاندیدگان اورژانسی: یکی دیگر از اهداف صندوق تامین، پرداخت خسارت زیاندیدگانی است که نیاز فوری به اعمال جراحی و سایر خدمات درمانی اورژانسی دارند. صندوق در این موارد با دستور مدیریت و با کمترین فوت وقت، اقدام به پرداخت غرامت میکند.