به خاطر سلامتی و صرفه جویی آشپزی کنید

غذاهای رستورانی به طور کلی گران هستند. خیلی از رستوران‌ها وعده‌های کوچکی را با قیمت یک وعده‌ی کامل سرو می‌کنند. وقتی برای خودتان آشپزی می‌کنید، می‌توانید مقدار وعده‌هایتان را کنترل کنید و می‌دانید چیزی که روی بشقاب‌تان هست دقیقا از کجا آمده. از این گذشته، اگر برنامه‌ریزی کنید، می‌توانید با درست کردن غذاهای دیگر از ته‌مانده‌های غذاهایتان، در وقت و هزینه صرفه‌جویی کنید.

سرکار مدام میان‌وعده می‌خورید؟ من که می‌خورم!‌ هویج،‌ خیار، کاهو، فلفل دلمه‌ای و پنیر چیزهایی هستند که می‌توانید به راحتی‌ با آنها میان‌وعده درست کنید. وقتی خودتان میان‌وعده درست می‌کنید و سر کار می‌برید، هم دوستدار طبیعت هستید و هم دوستدار کیف پولتان. این مقاله هم کلی ایده‌‌ی سالم و ارزان به شما می‌دهد: « تغذیه در محل کار: چند پیشنهاد خوشمزه و سالم که دوست خواهید داشت».

کلمات کليدي :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *